Referenties: van horen zeggen…

Optimalisatie teamwerking & organisatiestructuur
“Omdat we sinds enige tijd vast zaten met de werking binnen ons productieteam (voedingssector), zijn we in zee gegaan met Sarah.
Zo is ze met het kernteam van de productie en mezelf (zaakvoerder) de natuur in gegaan. Dit was een geweldige ervaring. Het feit dat we onszelf en elkaar in een andere omgeving en op creatieve wijze moesten voorstellen, heeft voor een andere connectie gezorgd.  Nadien werd de werking van de productie met Lego in kaart gebracht om zo mogelijke verbeteringen en hiaten te ontdekken. Ook hebben we samen onze kernwaarden benoemd. Hierbij refereert ze telkens weer naar de elementen uit de natuur wat alles beter begrijpbaar maakt.

Sarah heeft zowel op individueel, team en structureel niveau de zaken in kaart gebracht waardoor we nieuwe inzichten kregen. Deze hebben de zaken terug in beweging gebracht. “

facilitation transition change

Transitie proces & Generatieoverdracht
“We zitten momenteel in een transitie fase van generatie 3 naar generatie 4. We willen deze transitie transparant laten verlopen. Maar we wisten niet hoe en waar te beginnen. We communiceren vaak met onze kinderen, maar de echte vragen worden echter niet gesteld. Sarah heeft ervoor gezorgd dat diverse aspecten van ieder individu aan bod kwamen om deze nadien te koppelen aan de toekomstvisie van het bedrijf. Dit aan de hand van de Lego Serious Play methode alsook natuurlijke processen. Door deze ondersteuning, hebben we elkaar beter leren begrijpen. Er werden tevens sterke vragen gesteld die ons hebben wakker geschud. Hierdoor hebben we samen meer inzicht alsook overzicht gekregen. En daarom terug goesting om de zaken aan te pakken en te veranderen.”

Loopbaanbegeleiding
“Veerkracht heeft sinds gisteren een hele andere betekenis gekregen voor mij…. Heb mijn bron van energie ontdekt, mijn valkuilen onder ogen gezien en aanvaard…. Maar bovenal geleerd dat ik mag zijn wie ik ben. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.”

“Goede middag Sarah, 
Loopbaanbegeleiding in de natuur. Wat eerst zomaar een folder was, is voor mij uitgegroeid tot een heel nieuw inzicht. Inzicht in mezelf, mijn omgeving en de natuur rond mij, langs onbekende paden en stiltes. Van confronterend naar rustgevend!
Dank je wel voor je hulp bij het terugvinden van mijn talenten, en van mezelf. Bedankt voor het delen in deze mooie ervaring!”

Nature Thinking

Visie & Reflectie
“De nieuwe inzichten opgedaan tijdens de wandeling waren zeer intens en sprekend. Ik heb als ondernemer tijdens deze wandeling meer inzichten opgedaan dan de afgelopen maanden. Het is ook heel fijn dat deze stappen verder meegenomen worden in concrete modellen. Bij de uitwerking ervan heb ik weer ruimte gekregen en weet ik weer waar naartoe. De natuur kan ons inderdaad een mooie weg wijzen. Zeer zinvol en vol betekenis!”  

Nature Thinking & Tasting Academy
“Bedankt voor de inspiratie. Mooi concept van theorie, praktijk en informele manier van kennis doorgeven. Het gaat niet enkel over materiële voeding, maar ook over waarom en hoe je kan stil te staan bij bepaalde aspecten en thema’s. Interessant dat het zowel persoonlijk als in professionele context ingezet kan worden. Fijne geborgen groep in prachtige omgeving.  Score: 9/10″

lego serious play

©Sarah Blee photography

Gedragen engagement
“We organiseren sinds enkele jaren de TEDxFlandersWomen conferenties te Antwerpen.  Dit wordt door een groep vrouwen op vrijwillige basis uitgewerkt  De inzet zagen we echter naar het einde toe bij sommigen dalen gezien het op vrijwillige basis is.
Om dit deze keer te voorkomen hebben we Sarah gevraagd om bij de start een workshop “build commitment” te faciliteren. Door de visuele Lego modellen leer je ook snel je team waarmee je de komende maanden moet samenwerken kennen. Er werden tevens sterke quotes uitgewerkt waar we als team naar teruggrijpen.”   (*) als u graag meer wil te weten komen over bovenstaande referenties, dan mag u hiervoor steeds contact opnemen. Wegens confidentialiteit wordt de naam niet steeds vermeld.

 

volgende referenties