Inspirator & Change Catalysator

De kracht van de natuur zit ‘m in haar balans en creativiteit.
We werken vandaag nog te veel vanuit ons hoofd. Organisaties zijn nog te lineair gestructureerd, we denken te veel in hokjes en zijn te hard gefocust op details. Dit zorgt ervoor dat we onvoldoende mensgericht omgaan met onszelf en elkaar, dat er geen gemeenschappelijk gedragen doelstellingen, waarden en visies zijn en er ook geen verbinding is. Winnende bedrijven zijn zij die inzien dat we op een meer natuurlijke wijze moeten denken, werken en zijn om meer gebalanceerde en duurzame groei te genereren. Net zoals de natuur. In de natuur maakt elk onderdeel deel uit van het groter geheel en is alles verbonden met elkaar. De natuur is complex maar niet gecompliceerd!

Verrijk jezelf met natuurlijke en creatieve inzichten. Ervaring is de beste leraar.
Als inspirator deel ik graag mijn kennis en ervaringen. Deze heb ik samengebracht in het Nature Thinking model. Dit is een levend en creatief systeem ter ondersteuning van verandering en het genereren van nieuwe inzichten. Hierin doen we beroep op onze intuïtie en creativiteit. We maken verbinding vanuit ons hoofd naar ons buikgevoel en vice versa. Het model begrijpen, maar nadien ook toepasen en zo ervaren, is de beste manier om zelf te groeien als persoon, ondernemer, coach,, facilitator, leidinggevende, ouder, …

Interesse?
Wil je meer te weten komen wat deze aanpak jou, je organisatie, je team kan brengen, neem dan gerust contact op.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten, dan kan je je e-mail doorgeven via de website. Je kan ook steeds contact opnemen voor sessies, workshops of trainingen op maat.
Movad’ooh is gecertificeerd KMO portefeuillehouder voor Opleiding (DV.O219964) én voor Advies (DV.A219965).