Referenties

Gedragen visie & next steps
“Met ons kantoor hebben we een Lego® Serious Play® workshop gedaan met als doel de missie en de visie bij iedereen gelijk te stellen. Sarah haalt inzichten op een speelse maar tevens professionele manier naar boven. Door het inzetten van een Lego® Serious Play® workshop in ons team, hebben we beter zicht gekregen waarop we ons moeten focussen. Het feit dat we dit samen hebben ondergaan, zorgt er ook voor dat we er ook als team samen tegenaan kunnen gaan. We hebben nu allemaal een duidelijk beeld waar we naartoe willen en we grijpen hier ook nog regelmatig op terug”

Business modeling & next steps
“Bedankt voor de super-interessante business modeling workshop!
We hebben er ontzettend veel aan gehad en ik denk dat het nog lang zal nazinderen. We hebben er nog steeds een mega boost van. Nu weten we waarop we moeten inzetten en waar we ook over moeten waken indien we verder willen groeien.”

 

 

Idee generatie, Teamontwikkeling & Gedragen engagement
“Zelf zitten we boordevol ideeën. Maar door het eens als team te structuren en samen te leggen in een Lego® Serious Play® workshop, realiseerden we dat we toch nog veel niet wisten van elkaar. We hebben ook een gemeenschappelijk doel kunnen opzetten. Hetgeen voor een betere interne communicatie zorgt.”

Teamwerking
“We zochten een verfrissende en vernieuwende aanpak voor een teambuilding. De oefeningen in de natuur hebben inderdaad voor de nodige verwondering gezorgd. We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. De aanpak gaat zeker verder dan wat wandelen en praten met elkaar. Het was niet enkel een teambuilding om elkaar te versterken, maar ook onszelf.
Het was ook fijn om een nieuwe ‘Nature Thinking’ manier van denken aangereikt te krijgen tijdens deze tweedaagse. Het kan zowel professioneel maar ook op persoonlijk vlak ingezet worden. De aanvullende kookdemo was een verrassende, verrijkende en smaakvolle aanvulling en paste perfect in deze denkwijze. Niet enkel je hoofd, maar ook je buikgevoel moet juist zitten!”

 

Klantenbeleving
“We weten dat we onze klanten meer en meer op een persoonlijke en gerichte manier moeten benaderen om succesvol te zijn. We wisten alleen niet hoe we dit allemaal moesten aanpakken en structureren. Sarah reikt hier de nodige tools en persoonlijke ondersteuning aan.  We hebben vanuit de ‘service design’ principes samen de huidige situatie geanalyseerd om nadien te kijken wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. Enerzijds vanuit het perspectief van de klanten en stakeholders, maar zeker ook vanuit onze kernwaarden als persoon en onderneming. Dit laatste is iets waar Sarah vanuit haar expertise heel hard op inzet omdat je dit nog al te vaak verliest als ondernemer.”

 

(*) als u graag meer wil te weten komen over bovenstaande referenties, dan mag u hiervoor steeds contact opnemen. Wegens confidentialiteit wordt de naam niet steeds vermeld.