We rise by lifting others

Nature Thinking Team
Ondernemen, maar ook het leven met al je rollen, is topsport. Niet enkel voor de ‘high potentials’ of managers, dit geldt voor iedereen.  Het is dan ook van groot belang dat de diverse aspecten van het leven en het ondernemerschap in balans zijn met je eigen waarden en normen.

Wij: Sarah Gillis, Annelies van den Bleeken en Hilde Verhaegen hopen jullie te verrijken en inspireren met nieuwe inzichten die kunnen bijdragen tot een meer energieke, veerkrachtige versie van jezelf en van je onderneming.

lego serious play

©Sarah Blee photography

“Verandering is iets heel natuurlijk, we moeten er enkel natuurlijk mee leren omgaan.”
Als innovatieadviseur en Design Thinker, is Sarah Gillis reeds meer dan 15 jaar actief en heeft ze gezien dat de motor voor verandering te vinden is bij de mensen zelf en de context die continu in evolutie is, zowel intern als extern. Ze ondersteunde projecten met diverse thema’s: circulaire economie, toekomstgerichte trajecten, waardeketen innovatie, optimalisatie klantenbeleving, gedragen engagement en teamwerking, generatieoverdracht, strategische innovatie, ….
De laatste jaren is ze zichzelf gaan verdiepen in de natuurlijke principes en het effect ervan op je eigen ontwikkeling en deze van je omgeving. De mens, de wetenschap en ook de organisaties zijn immers ver ontwikkeld, maar hierdoor soms te ver weg van de natuur. Van hieruit ontwikkelde ze de ‘Nature Thinking’ methode. Deze expertise wil ze als ‘facilitator’ maar zeker ook als ‘persoon’ vanuit een heldere, creatieve en scherpzinnige stijl verder uitdragen.
www.movadooh.be

“Je bent niet wat je eet maar hoe je lichaam het verwerkt en verteert”
Via inspirerende kookdemo’s zal Annelies je de weg wijzen naar het ritme van de natuur. Enerzijds door de aloude natuurlijke principes van de natuur aan te reiken als leidraad. Anderzijds door je letterlijk te laten proeven van het effect van goede voeding op je lichaam. Welke invloed hebben voeding en emoties op elkaar: ‘iets op je lever hebben’, ‘iets ligt zwaar op de maag’ zijn niet voor niets veelzeggende uitdrukkingen. Tijdens 5 kookdemo’s in deze opleidingsreeks zullen we toelichten hoe je je beter kan voeden en hierdoor terug beter in balans. Een mens in balans kan situaties beter aanvoelen, dromen waar maken en de moed hebben om nieuwe uitdagingen te realiseren.
Annelies kan je met Labeur Local vinden tussen veld en stad met dinners, lokale catering, boerderijwerkdagen, de deelkeuken en kookdemo’s. Ze leerde de basis van het “farm to table”-koken in Natural Gourmet Institute in New York en verfijnde deze kookstijl verder in België (Local Store, …). Ze staat ook mee aan de wieg van talrijke initiatieven: de boerenmarkt MARTA, het groenstedelijk festival van DeSingel BOTANIK, …. Kortom, ze is een doener die gelooft in de kracht van wat de natuur ons te bieden heeft.
www.labeurlocal.be

 

 “Plaats je vertrouwen in datgene wat je hart voelt”
Hilde Verhaegen zal iedere deelnemer via awareness en qigong sessies laten kennis maken met hoe je terug in contact kan komen met je lichaam en je innerlijke zelf door beter te leren luisteren naar je lichaam.
Het belangrijkste doel van Hilde is ‘ruimte scheppen’ in het lichaam om stroming en beweging op gang te brengen, die de basis zijn voor een gezond, vitaal en bewust leven.
Met de nodige humor en een no-nonsens-stijl leidt ze meer dan 30 jaar lang mensen via beweging en aanraking naar een doorbraak, een verandering – hoe subtiel ook.
www.hildeverhaegen.be

Inschrijving
Inschrijven kan tot 25 juni 2018 via onderstaande link:
https://www.movadooh.be/nature-thinking-inschrijving/

Programma
Ga terug naar het overzicht van het programma