Referenties

Gedragen visie & next steps
“Met ons kantoor hebben we een Lego® Serious Play® workshop gedaan met als doel de missie en de visie bij iedereen gelijk te stellen. Sarah haalt inzichten op een speelse maar tevens professionele manier naar boven. Door het inzetten van een Lego® Serious Play® workshop in ons team, hebben we beter zicht gekregen waarop we ons moeten focussen. Het feit dat we dit samen hebben ondergaan, zorgt er ook voor dat we er ook als team samen tegenaan kunnen gaan. We hebben nu allemaal een duidelijk beeld waar we naartoe willen en we grijpen hier ook nog regelmatig op terug”

Business modeling & next steps
“Bedankt voor de super-interessante business modeling workshop!
We hebben er ontzettend veel aan gehad en ik denk dat het nog lang zal nazinderen. We hebben er nog steeds een mega boost van. Nu weten we waarop we moeten inzetten en waar we ook over moeten waken indien we verder willen groeien.”

Idee generatie, Teamontwikkeling & Gedragen engagement
“Zelf zitten we boordevol ideeën. Maar door het eens als team te structuren en samen te leggen in een Lego® Serious Play® workshop, realiseerden we dat we toch nog veel niet wisten van elkaar. We hebben ook een gemeenschappelijk doel kunnen opzetten. Hetgeen voor een betere interne communicatie zorgt.”

(*) als u graag meer wil te weten komen over bovenstaande referenties, dan mag u hiervoor steeds contact opnemen. Wegens confidentialiteit wordt de naam niet steeds vermeld.