Design & Nature Thinking

portret Sarah Gillis facilitator, multidisciplinair, holistisch, ecosysteem, design thinking

Sarah Gillis grootste kracht als facilitator is haar nieuwsgierigheid,  creativiteit, leergierigheid alsook openheid om haar kennis in te zetten voor anderen. Naast waardevolle mentale modellen wil ze ook continu inspiratie halen uit metaforische en natuurlijke systemen. Daarom is ze zelf steeds op zoek naar nieuwe inzichten met een sterke holistische benadering, hetgeen een krachtig middel is voor echte verandering.

Met deze multidisciplinaire en holistische aanpak wil ze mensen en organisaties in beweging brengen. De juiste beslissingen nemen en doelen stellen, maar ook je eigen potentieel en dat van een ander kennen, zijn cruciaal voor ieder individu en iedere organisatie. Haar doel is om mensen en bedrijven een nieuwe creatieve en natuurlijke mindset rond innoveren en ondernemen aan te reiken. Opgegroeid in een nest van ondernemers, heeft ze van dichtbij gezien wat de kansen, uitdagingen, alsook bedreigingen en mogelijkheden zijn als ondernemer.

Om zelf in beweging te blijven, volgt ze continu opleidingen waar de mens en de natuur centraal staan. Dit scherpt haar expertise als Design thinker verder aan en geeft haar nog meer zin om aan de slag te gaan als facilitator.

De opleiding ‘coach via natuurlijke processen’ die ze heeft gevolgd, zorgde ervoor dat er op een nog meer holistische wijze gekeken kan worden hoe je als persoon en organisatie een verbinding kan maken met het ecosysteem. Zo kan je je eigen ontwikkeling koppelen aan de ontwikkeling van het groter geheel.

Zowel materiële als immateriële voeding heeft effect op de kwaliteit van je leven. Dit beseft Sarah maar al te goed. Om zelf in balans te blijven, en ook omdat ze graag kookt, volgt ze daarom een opleiding voeding & vitaliteit samen met de energetische modules. De diverse inspiraties uit het Oosten en Westen zorgen voor nog betere holistische visies en inzichten.