Referenties

facilitation transition change

Transitie proces & Generatieoverdracht
“We zitten momenteel in een transitie fase van generatie 3 naar generatie 4. We willen deze transitie transparant laten verlopen. Maar we wisten niet hoe en waar te beginnen. We communiceren vaak met onze kinderen, maar de echte vragen worden echter niet gesteld.
Sarah heeft ervoor gezorgd dat diverse aspecten van ieder individu aan bod kwamen om deze nadien te koppelen aan de toekomstvisie van het bedrijf. Dit aan de hand van de Lego Serious Play methode alsook natuurlijke processen.
Door deze ondersteuning, hebben we elkaar beter leren begrijpen. Er werden tevens sterke vragen gesteld die ons hebben wakker geschud. Hierdoor hebben we samen meer inzicht alsook overzicht gekregen. En daarom terug goesting om de zaken aan te pakken en te veranderen.”

Familiebedrijf anoniem (*)

 

Nature Thinking

Visie & Reflectie
“De nieuwe inzichten opgedaan tijdens de wandeling waren zeer intens en sprekend. Ik heb als ondernemer tijdens deze wandeling meer inzichten opgedaan dan de afgelopen maanden. Het is ook heel fijn dat deze stappen verder meegenomen worden in concrete modellen. Bij de uitwerking ervan heb ik weer ruimte gekregen en weet ik weer naartoe. De natuur kan ons inderdaad een mooie weg wijzen. Zeer zinvol en vol betekenis!”

Onderneming anoniem (*)

Klantenbeleving
“We weten dat we onze klanten meer en meer op een persoonlijke en gerichte manier moeten benaderen om succesvol te zijn. We wisten alleen niet hoe we dit allemaal moesten aanpakken en structureren. Movad’ooh reikt hier de nodige tools en persoonlijke ondersteuning aan.  We hebben vanuit de ‘service design’ principes samen de huidige situatie geanalyseerd om nadien te kijken wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. Enerzijds vanuit het perspectief van de klanten en stakeholders, maar zeker ook vanuit onze kernwaarden als persoon en onderneming. Dit laatste is iets waar Sarah vanuit haar expertise heel hard op inzet omdat je dit nog al te vaak verliest als ondernemer.”

Onderneming anoniem (*)

Business modeling & next steps
“Bedankt voor de super-interessante business model workshop!
We hebben er ontzettend veel aan gehad en ik denk dat het nog lang zal nazinderen. We hebben er nog steeds een mega boost van. Nu weten we waarop we moeten inzetten en waar we ook over moeten waken indien we verder willen groeien.”

Eva Crauwels & Katrien Van Den Bleeken, owners, I Do I Do

 

Gedragen visie & next steps
“Met ons kantoor hebben we een Lego® Serious Play® workshop gedaan met als doel de missie en de visie bij iedereen gelijk te stellen. Sarah haalt inzichten op een speelse maar tevens professionele manier naar boven. Door het inzetten van een Lego® Serious Play® workshop in ons team, hebben we beter zicht gekregen waarop we ons moeten focussen. Het feit dat we dit samen hebben ondergaan, zorgt er ook voor dat we er ook als team samen tegenaan kunnen gaan. We hebben nu allemaal een duidelijk beeld waar we naartoe willen en we grijpen hier ook nog regelmatig op terug”

Nancy Cool, zaakvoerder, c[ak’sent]

lego serious play

©Sarah Blee photography

Gedragen engagement
“We organiseren sinds enkele jaren de TEDxFlandersWomen conferenties te Antwerpen.  Dit wordt door een groep vrouwen op vrijwillige basis uitgewerkt  De inzet zagen we echter naar het einde toe bij sommigen dalen gezien het op vrijwillige basis is.
Om dit deze keer te voorkomen hebben we Sarah gevraagd om bij de start een workshop “build commitment” te faciliteren. Door de visuele Lego modellen leer je ook snel je team waarmee je de komende maanden moet samenwerken kennen. Er werden tevens sterke quotes uitgewerkt waar we als team naar teruggrijpen.”

Ellen Wezenbeek & Vanessa Nicolaï, Organizers & curators TEDxFlandersWomen
https://www.tedxflanderswomen.com/team

 

(*)  wegens confidentialiteit wordt de naam hier niet steeds vermeld.
Voor meer info mag u Movad’ooh contacteren gezien ze gerust als referentie willen optreden.

 

volgende referenties