Referenties: van horen zeggen…

facilitation transition change

Transitie proces & Generatieoverdracht
“We zitten momenteel in een transitie fase van generatie 3 naar generatie 4. We willen deze transitie transparant laten verlopen. Maar we wisten niet hoe en waar te beginnen. We communiceren vaak met onze kinderen, maar de echte vragen worden echter niet gesteld.
Sarah heeft ervoor gezorgd dat diverse aspecten van ieder individu aan bod kwamen om deze nadien te koppelen aan de toekomstvisie van het bedrijf. Dit aan de hand van de Lego Serious Play methode alsook natuurlijke processen.
Door deze ondersteuning, hebben we elkaar beter leren begrijpen. Er werden tevens sterke vragen gesteld die ons hebben wakker geschud. Hierdoor hebben we samen meer inzicht alsook overzicht gekregen. En daarom terug goesting om de zaken aan te pakken en te veranderen.”

Nature Thinking

Visie & Reflectie
“De nieuwe inzichten opgedaan tijdens de wandeling waren zeer intens en sprekend. Ik heb als ondernemer tijdens deze wandeling meer inzichten opgedaan dan de afgelopen maanden. Het is ook heel fijn dat deze stappen verder meegenomen worden in concrete modellen. Bij de uitwerking ervan heb ik weer ruimte gekregen en weet ik weer waar naartoe. De natuur kan ons inderdaad een mooie weg wijzen. Zeer zinvol en vol betekenis!”

Loopbaanbegeleiding
“Veerkracht heeft sinds gisteren een hele andere betekenis gekregen voor mij…. Heb mijn bron van energie ontdekt, mijn valkuilen onder ogen gezien en aanvaard…. Maar bovenal geleerd dat ik mag zijn wie ik ben. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.”

Klantenbeleving
“We weten dat we onze klanten meer en meer op een persoonlijke en gerichte manier moeten benaderen om succesvol te zijn. We wisten alleen niet hoe we dit allemaal moesten aanpakken en structureren. Sarah reikt hier de nodige tools en persoonlijke ondersteuning aan.  We hebben vanuit de ‘service design’ principes samen de huidige situatie geanalyseerd om nadien te kijken wat mogelijke oplossingen kunnen zijn. Enerzijds vanuit het perspectief van de klanten en stakeholders, maar zeker ook vanuit onze kernwaarden als persoon en onderneming. Dit laatste is iets waar Sarah vanuit haar expertise heel hard op inzet omdat je dit nog al te vaak verliest als ondernemer.”

 

Teamwerking
“We zochten een verfrissende en vernieuwende aanpak voor een teambuilding. De oefeningen in de natuur hebben inderdaad voor de nodige verwondering gezorgd. We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. De aanpak gaat zeker verder dan wat wandelen en praten met elkaar. Het was niet enkel een teambuilding om elkaar te versterken, maar ook onszelf.
Het was ook fijn om een nieuwe ‘Nature Thinking’ manier van denken aangereikt te krijgen tijdens deze tweedaagse. Het kan zowel professioneel maar ook op persoonlijk vlak ingezet worden. De aanvullende kookdemo was een verrassende, verrijkende en smaakvolle aanvulling en paste perfect in deze denkwijze. Niet enkel je hoofd, maar ook je buikgevoel moet juist zitten!”

lego serious play

©Sarah Blee photography

Gedragen engagement
“We organiseren sinds enkele jaren de TEDxFlandersWomen conferenties te Antwerpen.  Dit wordt door een groep vrouwen op vrijwillige basis uitgewerkt  De inzet zagen we echter naar het einde toe bij sommigen dalen gezien het op vrijwillige basis is.
Om dit deze keer te voorkomen hebben we Sarah gevraagd om bij de start een workshop “build commitment” te faciliteren. Door de visuele Lego modellen leer je ook snel je team waarmee je de komende maanden moet samenwerken kennen. Er werden tevens sterke quotes uitgewerkt waar we als team naar teruggrijpen.”

 

(*) als u graag meer wil te weten komen over bovenstaande referenties, dan mag u hiervoor steeds contact opnemen. Wegens confidentialiteit wordt de naam niet steeds vermeld.

volgende referenties