Nature Tasting

Het effect van jezelf en elkaar te voeden op natuurlijke wijze in tijden van verandering!
We luisteren vandaag de dag te weinig naar het ritme van de natuur en al de waarden die deze met zich kan meebrengen. We werken vooral vanuit ons hoofd in een doe-modus, niet meer vanuit ons gevoel in connectie-modus. Beiden zijn echter van belang. Zeker in tijden van verandering tijdens ons dagelijks en professionele leven. Jezelf juist voeden – letterlijk en figuurlijk – zorgt ervoor dat je beter kan luisteren naar deze veranderingen bij jezelf en je omgeving.

De Nature Tasting reeks is in het leven geroepen om op inspirerende wijze in groep samen te komen. Het is een opleiding waar zowel praktisch, theoretisch als interactief aan de slag wordt gegaan. Er wordt samen gegeten, recepten worden gedemonstreerd, de principes uit de oude wijsheden van de natuur worden gepresenteerd en diverse thema’s worden gefaciliteerd. Kortom, we gaan onszelf maar ook elkaar voeden en inspireren met natuurlijke smaken en verrijkende inzichten. We gaan ontdekken hoe we de natuurlijke principes kunnen toepassen bij uitdagingen in ons dagelijks en professionele leven.

Voor wie
Voor eenieder die zich wil voeden met de wijsheden uit de natuur, op inspirerende wijze in contact wil komen met natuurlijke voeding en wil leren om op meer natuurlijke wijze om te gaan met veranderingen.

De grootte van de groep bestaat uit min. 6 en max. 12 deelnemers.

Praktisch
De 5 sessies gaan door bij 1 gastvrouw/gastheer. Deze zal van een voordeel genieten omdat we gebruik maken van diens keuken, tafel, … .
Tevens staat de gastvrouw/gastheer in voor de coördinatie van de groep en de praktische zaken in samenspraak met Sarah van Movad’ooh (planning datum, …).

De groep wordt zelf samengesteld. We moedigen elke vorm van kruisbestuiving aan. De groep bepaalt tevens de data voor de 5 momenten (4u ) en wanneer de reeks van start zal gaan (lente, zomer, nazomer, herfst, winter).

Prijs voor 5 sessies van 4u:
Deelnemer: 475€ excl. btw/5 sessies (= 95€ pp excl. btw/sessie)
Via KMO portefeuille is een reductie mogelijk van -190€/5 sessies. De 5 sessies komen dan op 285€ (57€/sessie) + 99,75€ btw.

Gastvrouw/gastheer: 125€ pp excl. btw/5 sessies

*Mogelijkheid om een eerste proefsessie te organiseren: 110€ pp excl. btw

Inclusief:

  • 5x kookdemo’s
  • Natuurlijke maaltijden en dranken (non-alcoholisch)
  • Wijsheden uit de natuur & de Oosterse filosofie
  • Inspirerende en voedende momenten
  • Hand outs & Recepten (incl. digitaal)

KMO Portefeuille
Movad’ooh is gecertificeerd KMO portefeuillehouder voor Opleiding (DV.O219964). Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training. Meer info kan je hier vinden.

Interesse?
Wil je meer info, of heb je zin om zelf een groepje samen te stellen, neem dan gerust contact op.