Nature Tasting Academy

Het effect van de natuur in tijden van verandering!
Verandering is er steeds geweest en zal er altijd zijn. Omgevingen en contexten veranderen continu. Mensen ontwikkelen zich wel degelijk hun leven lang. Verandering is zelfs noodzakelijk en iets heel natuurlijks. Het is de voedingsbodem van ieder ecosysteem.

We luisteren vandaag de dag te weinig naar het ritme van de natuur en al de waarden die deze met zich kan meebrengen. We werken vooral vanuit ons hoofd in een doe-modus, niet meer vanuit ons gevoel in connectie-modus. Beiden zijn echter van belang, zeker in tijden van verandering. Jezelf juist voeden – letterlijk en figuurlijk – zorgt ervoor dat je beter kan luisteren naar deze veranderingen bij jezelf en je omgeving.

De Nature Tasting opleidingsreeks is in het leven geroepen om op inspirerende wijze in groep samen te komen. Het is een opleiding waar zowel praktisch, theoretisch als interactief aan de slag wordt gegaan. Er wordt samen gegeten, recepten worden gedemonstreerd, de principes uit de oude wijsheden van de natuur worden gepresenteerd en diverse thema’s worden gefaciliteerd. Kortom, we gaan onszelf maar ook elkaar voeden en inspireren met natuurlijke smaken en verrijkende inzichten. We gaan ontdekken hoe we de natuurlijke principes kunnen toepassen bij uitdagingen in ons dagelijks en professionele leven.

Het doel van deze opleiding is om een nieuwe mindset te ontwikkelen die je ondersteunen in ieder verandertraject. Het programma volgt bewust de seizoenen van de 5 transformaties van de natuur: elk met zijn eigen waarde!

Voor wie
Voor eenieder die zich wil voeden met de wijsheden uit de natuur, op inspirerende wijze in contact wil komen met natuurlijke voeding en wil leren om op meer natuurlijke wijze om te gaan met veranderingen.

De grootte van de groep bestaat uit min. 6 en max. 12 deelnemers.

Praktisch
De 5 sessies gaan door bij 1 gastvrouw/gastheer. Deze zal van een voordeel genieten omdat we gebruik maken van diens keuken, tafel, … .
Tevens staat de gastvrouw/gastheer in voor de coördinatie van de groep en de praktische zaken in samenspraak met Sarah van Movad’ooh (planning datum, …).

De groep wordt zelf samengesteld. We moedigen elke vorm van kruisbestuiving aan. De groep bepaalt tevens de data voor de 5 momenten (4u ) en wanneer de reeks van start zal gaan (lente, zomer, nazomer, herfst, winter).

Prijs voor 5 sessies van 4u:
Deelnemer: 450€ excl. btw/5 sessies (= 90€ pp excl. btw/sessie)
Via KMO portefeuille is een reductie tot 40% mogelijk. De 5 sessies komen dan op 270€ (54€/sessie) + 94,50€ btw.

Gastvrouw/gastheer: gratis

*Mogelijkheid om deel te nemen aan een eenmalige sessie: 100€ pp excl. btw (zie hieronder voor meer info)

Inclusief:

  • 5x kookdemo’s
  • Natuurlijke maaltijden en dranken
  • Wijsheden uit de natuur & de Oosterse filosofie
  • Inspirerende en voedende momenten
  • Hand outs & Recepten (incl. digitaal)

Eerste opleidingsreeks van start op 23 november 2018 te Bazel (18u30 – 22u30)
(regio Oost Vlaanderen / Antwerpen)
Op vrijdag avond 23 november gaan we van start in de prachtige woning van interieur architecte Nancy Cool. In haar vrije tijd vind je haar vaak in haar moestuin. Op deze plek vloeien de binnen- en buitenwereld mooi in elkaar. Ze ontvangt haar gasten op een plek waar we het ritme van de natuur kunnen ervaren gedurende deze 5 bijeenkomsten op een jaar.

Naast een algemeen overzicht, gaan we die avond aan de slag met  de ‘herfst’ als thema: overbodige zaken loslaten, de essentie behouden. Hoe kan je je het best voeden tijdens dit seizoen om in balans te blijven, fysiek en mentaal? Wat zijn gerechten die je in balans houden?  Wat hebben onze longen, dikke darm en huid hier mee te maken? En hoe manifesteert dit seizoen zich in ons dagelijks en professionele leven?

Je kan er indien gewenst een eenmalige sessie bijwonen. Nadien kan je beslissen of je al dan niet verder wil instappen in de volledige reeks (data samen verder te bepalen met de geïnteresseerden).

Deze opleidingsreeks gaat door te Bazel in de prachtige woning van onze gastvrouw en interieur architecte Nancy Cool!

De prijs is 100€ excl btw/eenmalige sessie of 450€/5 sessies van de volledige opleiding.
Via de KMO portefeuille kan je van een reductie genieten tot 40%.

Indien je wil deelnemen op 23/11 of wil aansluiten op deze groep, graag inschrijven voor 10 november via mail naar sarah@movadooh.be.
Gelieve hierbij te vermelden of je al dan niet via KMO portefeuille wenst te werken.

Annuleren kan tot 10/11/2018.

KMO Portefeuille
Movad’ooh is gecertificeerd KMO portefeuillehouder voor Opleiding (DV.O219964). Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training. Meer info kan je hier vinden.

Interesse?
Wil je meer info, of heb je zin om zelf een groepje samen te stellen, neem dan gerust contact op.