Overzicht & Kalender

Ervaar de kracht van de natuur met Design Thinking

We leven vandaag halsoverkop en in ons hoofd zijn we constant bezig. Het is moeilijk om ruimte te creëren en onze gedachten waar te nemen zonder oordeel. Via een mix van natuurcoaching en mentale en co- creatieve Design Thinking technieken biedt Movad’ooh de nodige ondersteuning. De sessies, workshops & trajecten zijn zo opgebouwd om vanuit een ander perspectief de ideeën en gedachten te bekijken met de nodige verwondering. Het is een probleemoplossende aanpak en genereert verheldering. We doen beroep op onze intuïtie en creativiteit. We maken verbinding vanuit ons hoofd naar ons buikgevoel en vice versa.  De ruimte die de natuur creëert, geeft ook de ruimte om uitdagingen helderder aan te pakken.

Hieronder vindt je een overzicht van ons aanbod alsook de kalender.

Sessies

Deze sessies zijn opgesteld om individueel of in groep verheldering te krijgen en nieuwe inzichten te verwerven.

 • Nature Awakening sessie
  Wil je stilstaan, inzoomen en uitzoomen op je eigen persoonlijk, professioneel traject, dan kan je je laten meenemen in een Nature Awakening sessie.
  > lees meer 
 • Nature Connecting sessies
  De Nature Connecting sessies hebben als doel om als groep meer verbinding te bekomen. Hierbij streven we een gemeenschappelijk en gedragen engagement, visie of verhaal na.
  > lees meer
 • Nature Inspiring sessies
  De Nature Inspiring sessies zijn er om in een kleine diverse groep op het ritme van de natuur en met de nodige creativiteit jezelf en elkaar te inspireren. Doel is om tot verrassende inzichten te komen, elkaar te versterken en zo professioneel te kunnen groeien.
  > lees meer

 

lego serious play

©Sarah Blee photography

Workshops

De workshops zijn uitgewerkt als praktische eerste kennismaking met onze werkwijze. We maken hier gebruik van een mix van mentale en creative Design Thinking technieken met de aloude natuurlijke intuïtieve principes.

Trajecten

Het Nature Thinking traject is een jaaropleiding om het Nature Thinking© model intensief te ervaren en aan te leren. Het doel is om een nieuwe mindset te implementeren. Hetgeen van betekenis kan zijn voor jezelf, je team, organisatie, …

Interesse?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten, dan kan je je e-mail doorgeven via de website.

Je kan ons ook steeds contacteren voor sessies, workshops of trainingen op maat.

Movad’ooh is gecertificeerd KMO portefeuillehouder voor Opleiding (DV.O219964) én voor Advies (DV.A219965).