Holistic learning through experience

Een holistische aanpak via Nature en Design Thinking

We leven vandaag halsoverkop en in ons hoofd zijn we constant bezig. Het is moeilijk om ruimte te creëren en onze gedachten waar te nemen zonder oordeel. Via een mix van Nature Thinking en mentale en co- creatieve Design Thinking technieken biedt Movad’ooh een holistische aanpak aan. De sessies en workshops zijn zo opgebouwd om vanuit een ander perspectief de ideeën en gedachten te bekijken. We doen beroep op onze intuïtie en creativiteit. We maken verbinding vanuit ons hoofd naar ons buikgevoel en vice versa. De ruimte die de natuur creëert, geeft ook de ruimte om uitdagingen helderder aan te pakken. Design Thinking geeft structuur aan deze nieuwe inzichten en uitdagingen.

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod alsook de kalender.

Sessies

Deze sessies zijn opgesteld om individueel of in groep verheldering te krijgen en nieuwe inzichten te verwerven.

 • Nature Awakening sessie
  Wil je als individu stilstaan, inzoomen en uitzoomen op je eigen persoonlijk, professioneel traject, dan kan je je laten meenemen in een Nature Awakening sessie.
  > lees meer 
 • Nature Connecting sessies
  De Nature Connecting sessies hebben als doel om als team meer verbinding te bekomen. Hierbij streven we een gemeenschappelijk en gedragen engagement, visie of verhaal na.
  > lees meer

 

lego serious play

©Sarah Blee photography

Workshops & Opleidingen

De workshops en opleidingen zijn uitgewerkt als praktische kennismaking met onze werkwijze. We maken hier gebruik van een mix van mentale, creative en intuïtieve werkwijzen.

 • Nature Tasting Academy
  Start groep 23/11/2018 te Bazel
  De Nature Tasting opleidingsreeks laat een kleine groep proeven van natuurlijke voeding en de wijsheden uit de natuur. Doel is om onszelf maar ook elkaar te voeden en inspireren met natuurlijke smaken en verrijkende inzichten.
  > lees meer

Interesse?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten, dan kan je je e-mail doorgeven via de website.

Je kan ons ook steeds contacteren voor sessies, workshops of trainingen op maat.

Movad’ooh is gecertificeerd KMO portefeuillehouder voor Opleiding (DV.O219964) én voor Advies (DV.A219965).